Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΔΑ & ΤΕΧΝΗ!!!


καθημερινές συναντήσεις (εργαστήριο)


ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΙΚ ΠΑΡΑ ΟΜΟΡΦΗ.


Στα σεμινάρια σχεδιασμού πατρόν με μοντέρνο τρόπο, μαθαίνετε να σχεδιάζετε και να αλλάζετε τα ρούχα σας. Τις γνώσεις που παίρνετε μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και επαγγελματικά.
Παρακολουθώντας τα σεμινάρια μόδας στα Τέχνης βήματα, ενημερώνεστε για τα χρώματα και τα σχέδια που θα φορεθούν την επόμενη σεζόν. Στο τέλος του σεμιναρίου θα έχετε: γνώσεις κοπτικής, σχεδιασμού πατρόν και θα αποκτήσετε μία συλλογή πατρόν ακριβώς στο σώμα σας.
Στο τμήμα των προχωρημένων, θα μάθετε να καλύπτετε, οτιδήποτε θεωρήτε ελάττωμα στο σώμα σας, αποκτάτε το δικό σας στυλ και μια ιδιαίτερη δική σας γκαρνταρόμπα.
Θα δημιουργηθούν και εργαστήρια ταχείας εκμάθησης: νεροχρώματα, batique (σχεδιασμός με κερί και χρώμα πάνω στο ύφασμα), διακόσμησης ρούχου (styling), στάμπες & μοτίβα.
Οι τεχνικές ζωγραφικής στο ύφασμα μαθαίνονται εύκολα. Θα αποκτήσετε απεριόριστες δυνατότητες για να απελευθερώσετε την φαντασία σας και να κάνετε τα αγαπημένα σας ρούχα και αξεσουάρ ξεχωριστά, ακόμα και αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με την ζωγραφική ή την επεξεργασία ενδυμάτων.
Τελικό αποτέλεσμα των παραπάνω σεμιναρίων θα είναι η οργάνωση μιας έκθεσης με τις δικές σας μοναδικές δημιουργίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου