Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Καλοκαιρινά τμήματα...Μόδα και Τέχνη!!!



Η γυναικεία μόδα εξελίσσεται ανάλογα με την εποχή, τις ανάγκες των γυναικών, την οικονομική κατάσταση αλλά και τις συνήθειες της κάθε χώρας.
Ξεκινούν τα καλοκαιρινά τμήματα κατασκευής πατρόν στα μέτρα σας από σκίτσο ή έτοιμο ρούχο.
Φέρνετε το σκίτσο ή την φωτογραφία του έτοιμου ρούχου και σας μαθαίνουμε να βγάζετε πατρόν στα μέτρα σας.
 Η Moda Gallieni είναι τώρα κοντά σας για να σας μάθει να φτιάχνετε ρούχα που σας κάνουν μοναδική. Όμορφες δημιουργίες για κάθε τύπο γυναίκας. Κάθε γυναίκα ξεχωρίζει για το style της, σας μαθαίνουμε να φτιάχνετε ρούχα για το δικό σας style.
Η Gallina Borisova με πολυετή πείρα στο χώρο της μόδας και του styling εφαρμόζει τεχνικές εκμάθησης σχεδιασμού ρούχων και μονταρίσματος του ρούχου. Λειτουργούν τμήματα σε ομάδες (group) αλλά και ατομικά.

Ηρακλειδών 54 - Θησείο 
Τηλ. 210. 5229.339
'Ωρες λειτουργίας: 12.00 - 20.00
Gallina Borisova 6932657736







Στα σεμινάρια διδάσκονται:
 - πως μπορούμε βάσει του δικού μας style να διαλέξουμε ύφασμα
 - να σχεδιάσουμε το μοντέλο
 - να κατασκευάσουμε και να δοκιμάσουμε το πατρόν.
 - επίσης διακόσμηση των ενδυμάτων, επιλογή αξεσουάρ και μπιζού.







Στα σεμινάρια σχεδιασμού πατρόν με μοντέρνο τρόπο μαθαίνετε να σχεδιάζετε αλλά και να μεταποιείτε τα ρούχα σας.  Μην ξεχνάτε ότι η μόδα επηρεάζεται από το ταλέντο και την φαντασία των ανθρώπων που δουλεύουν σε αυτό το χώρο.
Τις γνώσεις που παίρνετε μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και επαγγελματικά. Παρακολουθώντας τα σεμινάρια μόδας ενημερώνεστε για τα σχέδια και τα χρώματα που θα φορεθούν την επόμενη σεζόν.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα έχετε γνώσεις σχεδιασμού πατρόν και κοπτικής ενώ συγχρόνως θα αποκτήσετε μια συλλογή πατρόν ακριβώς στο σώμα σας.
Στο τμήμα των προχωρημένων θα μάθετε να κρύβετε οτιδήποτε θεωρείτε ελάττωμα στο σώμα σας και θα αποκτήσετε στο δικό σας style μια ιδιαίτερη γκαρνταρόμπα.


Συγχρόνως θα δημιουργηθούν και εργαστήρια ταχείας εκμάθησης διαφόρων τεχνικών διακόσμησης υφασμάτων με νεροχρώματα, batique, στάμπες, μοτίβα και ζωγραφικής στο ρούχο.
Οι τεχνικές ζωγραφικής στο ύφασμα μαθαίνονται εύκολα. Θα αποκτήσετε απεριόριστες δυνατότητες για να απελευθερώσετε την φαντασία σας και την δημιουργικότητά σας για να κάνετε τα αγαπημένα σας ρούχα και αξεσουάρ ξεχωριστά ακόμα κι αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με την ζωγραφική και την επεξεργασία ενδυμάτων!!!


Διάφορες τεχνικές διακόσμησης










Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε άμεσα.
Γραφτείτε στα καλοκαιρινά τμήματα.
Τα καλοκαιρινά τμήματα θα διαρκέσουν από 1η Ιουνίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου